Motoros redőny, motorizálás, automatizálás

Szinte bármilyen redőnytípus motorizálható utólagosan, illetve automatizálható kisebb nagyobb átalakításokkal még akkor is ha nincs elektromos áram a redőnytok körül.
A redőny motorizálás legegyszerűbb módja mindenféle bontás nélkül az elektromos kábelt a redőnybe juttatjuk a redőny kezelésére szolgáló gurtninak fúrt lukon keresztül a másik végére meg egy dugvillát szerelünk amit bármilyen konnektorba bedughatunk.
Az elektromos kábelt egy majdani festés alkalmával be lehet vésni a falba vagy kábelcsatornával el lehet tüntetni.
Nagyobb nehezebb redőnyök esetében már megrendeléskor beépítés előtt érdemes elgondolkodni a motorizálás lehetőségén a könnyebb kezelhetőség, és a hosszútávú működés érdekében.
A motoros redőny, a mellett, hogy rendkívül egyszerűen kezelhető, hosszú élettartamú és kényelmes, vannak más előnyei is. Például vannak olyan helyi adottságok ahol lehetetlen gurtnis redőny felszerelése viszont motoros redőny felszerelhető.

Amit érdemes tudni a redőnymotorokról.
A redőnymotoroknak számtalan típusa, és fajtája létezik a piacon ami időnként megnehezíti a vásárlást. Sajnos a legtöbb olcsó redőnymotor rossz minőségű anyagokból és technológiailag komoly hibákat rejtő termék.
Sajnos találkoztunk olyan redőnymotorokkal az évek során amiket interneten rendeltek nincsenek bevizsgálva. Magyarországon hivatalosan forgalomba sem kerülhetnének ezek a termékek alapos bevizsgálás nélkül életveszélyesek is lehetnek!
Fontos tudnivaló! Kérje szakember segítségét véleményét, ha motorosredőnyben gondolkodik!

Motoros redőny. A redőnyösök, redőny, szúnyogháló, Budapest

 

Motoros redőny

A több éves tapasztalatunk által mi a Smart home motorcsaládot szereljük redőnyinkbe, melyek Magyarországon előírt követelményeknek megfelelnek. Megbízható és hosszútávon működő termékek.

A motorok tulajdonságai által három motoros redőny tipust szereljük:
– Kapcsolós motorral szerelt redőny
– Távvezérelt motorral szerelt redőny
– Intelligens motorral szerelt redőny

Kapcsolós motorral szerelt redőny
Egy falra szerelt kapcsolóval vezérelhetjük a redőnyt fel illetve le és tetszés szerint bárhol megállítható.
A redőnypalást súlyától függően többféle nyomatékban erősebb változat áll rendelkezésre.
Önvédelmi hőkioldó rendszere megvédi a motort. Ha esetleg egymást követő 5 – 8 alkalommal fel illetve le mozgatjuk a redőnyt a motor meg áll. Körülbelül 20 perc alatt visszahűl optimális hőmérsékletre és újra működik, mondhatni gyerekbiztos.

Távvezérelt motorral szerelt redőny

Távirányítóval vezérelt motoros redőny, tetszés szerint felhúzhatjuk illetve leengedhetjük és bárhol megállíthatjuk.
A redőnypalást súlyától függően többféle nyomatékban erősebb változat áll rendelkezésre.
Több redőny esetében nincs szükség mindegyikhez külön vezérlésre elég egy többcsatornás távirányító ami az összes redőnnyel kommunikál.
Létezik időprogramos távirányító is. Beállítható, hogy mikor menjenek fel és le a redőnyök, praktikus megoldás a betörők ellen, ha épp nem vagyunk otthon.
Önvédelmi hőkioldó rendszere megvédi a motort.

Intelligens motorral szerelt redőny

Ez a típus a redőnymotorok professzionális felső kategóriás terméke.
Távirányítóval vezérelhetjük fel illetve le és tetszés szerint bárhol megállítható.
A redőnypalást súlyától függően többféle nyomatékban erősebb változat áll rendelkezésre.
Akadályérzékelő rendszerrel van ellátva ami a fenti két típushoz képest nagyban megkülönbözteti, egy akadály érzékelésénél azonnal meg áll a redőny.
Több redőny esetében nincs szükség mindegyikhez külön vezérlésre elég egy többcsatornás távirányító ami az összes redőnnyel kommunikál.
Időprogramos távirányítóval be lehet állítani hány órakor menjenek fel és le a redőnyök. Praktikus megoldás lehet a betörők ellen is, ha épp nem vagyunk otthon.
Önvédelmi hőkioldó rendszere megvédi a motort.
A redőnymotorokra 5 év teljes körű garancia áll rendelkezésünkre!