Peremes szúnyogháló (isso)

Teljes védettséget biztosít mindenféle repülő, és mászó rovarok ellen.
Anyaga alumínium így a szúnyogháló szerkezete szinte örök élet.
A háló cserélhető, és pár évenként cserélni is kell, mert a szúnyoghálón lévő apró lyukakat a por ellepi, és megszűnik a légáteresztő képesség.
Nagyszerű megoldás a műanyag ablakokra belülről szerelhető ezért a kívülről megközelíthetetlen ablakokra is könnyedén felszerelhető.
Az alapszín fehér minden más szín prémium kategória.

Műanyag keretes szúnyogháló

Teljes védettséget biztosít mindenféle repülő, és mászó rovarok ellen.
A háló cserélhető, és pár évenként cserélni is kell mert a szúnyoghálón lévő apró lukakat a por ellepi, és megszűnik a légáteresztő képesség.
A műanyag keretes szúnyogháló kívülről szerelhető ezáltal csak olyan helyekre szerelhető ahol kívülről is megközelíthető az ablak.
Csak fehér színben forgalmazzuk!

A redőnyösök, redőny, szúnyogháló, Budapest

Mobil Szúnyogháló

Szinte mindenhova felszerelhető típus, kis helyigényű és rendkívül egyszerű a működtetése.
Egy 4 x 4 cm es tokban helyezkedik el a szúnyogháló alumínium hengerre tekerve. Egy rugó a lehúzásnál engedi, felfelé pedig visszahúzza a szúnyoghálót a tokba, ha már nincs szükség rá.
Ez a fajta technológia kifejezetten az ablakok védelmére lett kifejlesztve. Előnyös lehet sok egyéb mellett olyan esetekben is mint pl. a párkányon lévő virág locsolása.
Anyagát festett alumínium profil, strapabíró PVC-vel bevont üvegszálas háló, tartós műanyag kiegészítők, valamint acélrugó, melyek ellenállnak a környezeti hatásoknak.

Mobil szúnyogháló ajtó

Szinte mindenhova felszerelhető típus, nyitásnál, zárásnál nem igényel helyet mint egy nyíló ajtó és rendkívül egyszerű a működtetése.
Egy 4 x 4 cm es tokban helyezkedik el a háló alumínium hengerre tekerve. Egy rugó az ajtó bezárásánál engedi, nyitásnál pedig visszahúzza a szúnyoghálót a tokba.
Anyaga festett alumínium profil, strapabíró PVC-vel bevont üvegszálas háló, tartós műanyag kiegészítők, valamint acélrugó, melyek ellenállnak a környezeti hatásoknak.

Nyíló szúnyogháló ajtó

A hétköznapi ajtók elvén működik van pántja (zsanér) azon helyezkedik el a nyíló rész. Mágnes tarja csukva ami egy pici egyszerű lökéssel el is engedi az ajtót.
Anyaga extrudált festett alumínium profil, a strapabíró PVC-vel bevont üvegszálas háló és a tartós műanyag kiegészítők.
Ezek a kiváló minőségű anyagok teszik lehetővé, hogy a szúnyogháló ajtó az idő múlásával ne veszítsen minőségéből, így időállóvá válik.

Toló szúnyogháló ajtó

A gardrób szekrények ajtajához hasonló elven működik. Rendkívül egyszerű a használata, maximális védelmet biztosít a szúnyogok és minden más rovar ellen.
Anyaga extrudált festett alumínium profil, a strapabíró PVC-vel bevont üvegszálas háló és a tartós műanyag kiegészítők.
Ezek a kiváló minőségű anyagok teszik időállóvá.
A tolóajtóban elhelyezett kefetömítés az ajtók tökéletes záródását biztosítja.
A tolóajtó nagy előnye, hogy az alsó görgőkerekek segítségével könnyedén mozog így nagyobb nyílásoknál is biztos működést eredményez.

A redőnyösök, redőny, szúnyogháló, Budapest

Bármilyen kérdés merül fel hívjon bátran, vagy írjon nekünk. Szívesen állunk rendelkezésre.